En god opplevelse er best når den deles med andre, enten det er med en bedre halvdel eller en hel gruppe. Slike spapakker er svært populære, og en god klassiker er en helgetur med kjæresten/ektefellen hvor dere får nyte det beste av det somspasenteret har å by på. Et spaopphold for flere enn én person er perfekt å gi i gave, og kommer med stor sannsynlighet til å gjøre furore.

En spapakke for flere personer kan bestå av så mangt, men det er vanlig med boblebad, badstue, massasje (inkludert fotmassasje) og fortreffelige måltider. Har du planer om å gi noen en original jule- eller bursdagsgave kan du sjekke ut hva slags gruppeordninger som finnes på et spa nær deg. Finn også ut om spasenteret er villig til å skreddersy tilbud.

Spa for to

Å dra på spa med din kjære kan være en fin måte å piffe opp forholdet på, særlig hvis bestillingen kommer som en overraskelse på den andre. Mange spasentere spesialiserer seg på parbehandling, og vet hvordan de skal lage den rette stemningen for kjærlighetspar. Behandling foregår som regel i samme rom, slik at dere virkelig får delt den gode opplevelsen.

Det er når du virkelig har lyst til å skjemme din bedre halvdel bort at du tar dem med på spa. Et forhold kan fort miste gløden og bli kjedelig, og da er det fint å iblant kunne bryte opp monotonien. En spaopplevelse er ikke noe din bedre halvdel vil glemme deg for med det første. I tillegg er det noe som aldri slår feil. Ingen sier nei til førsteklasses behandling for kropp og sinn, og når din kjære slipper å betale er det prikken over i-en.

Behandling på spa for to eller flere er noe som fort kan gi mersmak. Gjør dere det til en vane å dra på spa, vil både kroppen og sinnet bli svært takknemlige.