Det er mange fordeler knyttet til regelmessig spabruk. Medisinsk forskning har kunnet bekrefte dette, og mange har fått øynene opp for hvor mye de kan få ut av det å besøke badstuer og spa ofte. Både kroppen og sinnet gagnes av denne type behandling, blant annet fordi spa gjør underverker med huden og gjør oss mindre stressede. Forskjellen merker du best ved jevnlige besøk, så du kan med god samvittighet gjøre besøk på spa til en vane.

Varmen på spa gir deg en følelse av velvære. I tillegg åpnes hudens porer og sirkulasjonen økes. Slik blir huden mer spenstig og vil etter hvert se mer ungdommelig ut. Bruk gjerne fuktighetskrem når huden fremdeles er fuktig. På den måten bevarer du badstuebadets glød. Ved å jevnlig benytte deg av badstue og varme bad påvirker du blodets serotoninnivå i positiv retning. Dette såkalte lykkehormonet er med på å bestemme adferd og humør, og demper depresjoner ved rett stimulering.

Spa som helbredende fristed

Noen synes kanskje det er i dyreste laget å skulle dra på spa regelmessig, men det er uansett vel anvendte penger. En idé er å benytte seg av Gaming Club freespins for å se om ikke du klarer å vinne noen kroner for å finansiere neste spabesøk. En bonus med gratisspinn gir deg et godt utgangspunkt. I stressende tider er det viktig å ha noe som kan ta brodden av alt maset og kjaset, og derfor er det viktig å unne seg besøk på spa. Et spa er et fristed, et sted for å lade batteriene.

Bare det å være i en sauna reduserer risikoen for tilstander som hjerteinfarkt, ifølge studier gjort i Finland. Ingen er like glad i badstuer som finnene, og det er ikke rart forskere fra Finland har gjort noen interessante funn. Blant annet har de funnet ut at folk som jevnlig besøker badstue, faktisk lever lenger.