På et spasenter kan du regne med å finne litt av hvert av fasiliteter, som du ofte kan benytte deg av uavhengig av om du har bestilt behandling i tillegg. Her snakker vi oppvarmede bassenger, boblebad, badstue, steamrom og treningsrom. Der forholdene ligger til rette for det er det vanlig med basseng utendørs og flott naturutsikt. Ulike rom for massasje og behandling er også noe du vil finne.

Under et spabesøk får du utdelt ting som garderobeskap, håndkle, slippers og badekåpe. Terapeutene stiller opp med ulike produkter du kan la deg smøre inn med, som gjør godt for huden din. Et profesjonelt spa byr på fasiliteter av høy kvalitet. Enkelte sentere kombinerer typiske spabehandlinger med yoga, for å gjøre opplevelsen enda mer avslappende og komplett. På spa gjelder lyddisiplin for gjestene, da du nødig vil bli til sjenanse for de andre til stede.

Et lite paradis på jord

I et spabasseng gjelder gjerne litt andre regler enn i et offentlig svømmebasseng. Det er ikke tillatt å hoppe, stupe eller gjøre andre sprell i bassenget som går ut over stillheten. Du slipper altså å bekymre deg over støy når du er der for å slappe av. Stillheten er med på å gi den lune og avslappende effekten et spa byr på, og mange spasentere byr på behagelig bakgrunnsmusikk som hjelper deg med å holde pulsen rolig.

Spafasiliteter er laget for å være så idylliske som mulig, du skal få følelsen av å befinne deg i et lite paradis på jord. Grønne planter og duftlys er også vanlig å finne. Alle disse spa-elementene i kombinasjon lar deg glemme hverdagens kjas og mas under oppholdet, og sørger for at du fullt og helt kan konsentrere deg om det spafasilitetene har å by på. Et profesjonelt spa vet akkurat hva som skal til for å holde på de besøkendes oppmerksomhet.