News

Piker vin og sang!

  • By Jenny Adler
  • 60 comments

På fredag valgte jeg bort fredagstacosen og sofaen for å ha en annerledes kveld med gode venninner istedet. Jøyemeg så digg å ha et godt gammeldags jentetreff, helt uten grunn, bare for moroskyld!

Vi jentene er så pliktoppfyllende og samvittighetsfulle, og fredag er for mange ganske så hellig og forbeholdt familien. Derfor følte vi oss ekstra gærne da vi rett og slett satte oss på toget inn til Oslo, med posene fulle av ost, kjeks og vin, for å ta romerbad og massasje og skravle om alt og ingenting.

"Bildet ble tatt litt sent utpå, så bilde kvaliteten er ikke den beste, men hva gjør vel det!"

Så utrolig spenstig og kaste tøyet og hoppe i kaldkulpen, istedet for den tradisjonelle "ut å spise". Mine sporty venninner var ikke vonde å be, men jeg tror de alle angret i noen sekunder da de befant seg i 13 kalde grader og gåsehud! He,he...det ble heldigvis fort glemt da vi smatt inn i verdens deiligste og varme badstue på 95 grader. 

Puh, det ble en "mange-fluer-i-en-smekk kveld"; kvittet oss med slaggstoffer (og kanskje litt tilførsel av noen nye...rødvin og sjampis...)og stive muskler samtidig som vi fikk tatt igjen masse god prat og herlig venninnetid! 

 

Share this
Older Post Newer Post