Ansiktsbehandlinger


 • Fuktighetsbehandling for ansiktet: 40 min: 700 kr

Ønsker du å «piffe» opp huden litt? Da er dette behandlingen for deg! Her får du renset    huden med dypvirkende produkter, deretter får du en tilpasset peeling og maske.

 

 • Akne behandling: 55 min rygg: 760 kr ∙ 55 min ansikt: 790 kr ∙ 85 min ansikt og rygg: 870 kr 

Dette er behandlingen for deg som sliter med akne og eller hudormer. Først gjør vi en hud analyse av problemområdet så får du rens og en lett peeling, damp med utkleming. Det hele avsluttes med en beroligende massasje, ansikt maske og produktveiledning. Gjør underverker for problem hud. 

Add on
20 min LED photofacial 250kr
25 min Oksygenbehandling 390kr

 •  Fuktighetsbehandling med skulder og nakke massasje: 55 min: 820 kr

Få ny glød til sliten hud, mens du nyter en deilig, avslappende velværemassasje på nakke og skuldre. Her er det lov å døse av!

 

 • Aroma terapi for ansiktet: 55 min: 860 kr 

NYHET! Under denne nydelige behandlingen, vil du først få steaming av ansiktet med eteriske oljer, dette gjør det lettere for den fuktighetsgivende masken å trekke inn i huden. Det hele avsluttes med at du får en velværemassasje for ansikt og nakke. Passer alle hudtyper.

 

 • Krystallbehandling av ansiktet: 55 min: 845 kr 

  NYHET! Vår nyeste og beste behandling av ansiktet. Sliter du med pigmentflekker, solskader eller bare trøtt og grå hud? Da er dette behandlingen for deg! Microdermabration er en ansiktsbehandling som løsner og fjerner død hud på en skånsom og smertefri måte ved bruk av micro krystaller.   

  • Hudoppstrammning 


  Radiofrekvens (RF) behandling

  Kosmetisk radiofrekvens behandling kan strammer opp huden, redusere rynker og slapphet i huden, strekkmerker og cellulitter. Dette er et godt alternativ til for eksempel laser mot rynker eller andre inngrep slik som ansiktsløft.

  Hele ansiktet 1000:-
  Hals 500:-
  Ansikt og hals 1200:-
  Hake  450:-
  Øye og munn contour 450:-
  Kropp pris per område 800:-

   

  Add on

  25 min Oksygenbehandling 390kr
  20 min LED photofacial 250kr

  Les mer om behandlingen under 
  RADIOFREKVENS (RF) BEHANDLING