Våre behandlinger

Våre dyktige terapeuter har solid utdannelse som fysioterapeuter, Norges massasje forbund, og tilbyr profesjonell og målrettet behandling. Hos oss kan du få både forebyggende massasje, og mer problemfokusert og resultatorientert behandling. Spør oss om råd så hjelper vi deg å finne den terapeuten som passer best for deg og din kropp.

Vi tilbyr gratis romerbad inntil 1 time før massasje og Spa behandlinger!

Et besøk hos oss er mer enn bare en behandling. Den unike atmosfæren tar deg tilbake til 30-tallet og tar deg ut av hverdagen.  Vi anbefaler alle å komme 1 time før for å starte behandlingen med egentid i romerbadet. Her finner du vår nyoppussede tør badstue i Finsk Ospetre. Varmen går dypere og øker utskillelsen av slaggstoffer når vi ikke bruker vann på ovnen. Du vil oppleve at du blir god og svett. Ta så en kjapp dusj for å skylde kroppen før du dypper deg i kald kulpen vår. Den holder ca 13 grad. HVA SIER DU? Ja ,13 grader er det som skal til for å få den medisinske effekten vi er ute etter. Listen er lang, men dette er noen av fordelene, styrket immunforsvar, og økt blodsirkulasjon. Temperatur forskjellen utløser en cocktail av endorfiner og adrenalin i blodet. Alt som skal til for at du føler deg som en vinner! 

Inngang:

Romerbad:              150 kr, inkluderer håndkle & økologiske såper 

Romerbad honnør: 100 kr, inkluderer håndkle & økologiske såper.

Gratis, Inngang i romerbadet er inkludert ved behandling.


Damedager i romerbadet er tirsdag/torsdag & lørdag
Herredager i romerbadet er mandag & onsdag
Dame- & herredager i romerbadet er fredag 

Tilbud,
Klippekort! Forhåndsbetal for 6 like behandlinger og få den 7. gratis!

 

Foto: June Witzøe

"Kjære Dem Gregersen, det er meg aldeles likegyldig. De må legge latskapen på hyllen nu". 


MASSASJEBEHANDLINGER

Klassisk massasje
Er for deg som trenger en skikkelig massasje. Våre erfarne terapeuter jobber på de områden du trenger å løse opp. Vi kan fokusere på enkelte muskelgrupper  eller gå i dybden, gjerne kombinert med triggerpunkter. Dette er en av våre spesialiteter.

25min kr 430.- // 40min kr 580.- // 55min kr 760.- //  70min kr 960.- // 85min kr 1140.- // 110 min kr 1490.-


Aroma massasje
I denne massasjen bruker vi eteriske oljer som også tas opp gjennom huden og kan virke avslappende på hele kroppen. Her er fokus velvære så terapeutene bruker lange rolige strøk som skånsomt hjelper kroppen slippe spenninger.

25min kr. 470.-
 //40min kr. 620.- // 55min kr. 800.- // 70min kr. 990.- // 85min kr. 1180.- // 110 min kr 1590.-

 

Hot chocolatemassasje 100% ren og økologisk.

Den ultimate velværemassasjen for deg som skal ha det beste. Hele kroppen masseres inn med varm økologisk sjokolade blandet med mandel-olje. Sjokoladens antioksidanter nærer å styrker hudens elastisitet og virker foryngende samtidig som kakaofettet gir dyp fuktighet.

40min. kr. 670,  // 55min. 850kr

Add on 
En av mine favoritter, Eminence Chocolate ansiktsmaske
150kr


Hot stonemassasje
Vi bruker vulkanske steiner og olje som varmes til en behagelig temperatur. En eksotisk behandling som smelter bort spenninger å øker den dype sirkulasjonen i musklaturen. En behandling for deg som vil enda litt dyperer og vet hva som trengs for å få fart på kroppen.

50min. Kr. 820,- // 80min. kr 1280.-

"Snart mamma!"
Uansett hvor langt du er på vei, så er det godt å få litt stell og omsorg. Om ikke lenge er det en ny sjef i huset som vil kreve all din oppmerksomhet. Derfor må du benytte anledningen til å ta vare på deg selv nå, og vi har laget denne pakken for å imøtekomme dine behov. Dette er en kombinasjon av pedikyr og massasje av ansikt, hodebunn og skuldre. Anbefales!
70 min. Kr. 1100,-

 

Foto: June Witzøe

" De forstår det Herr Doktor Hansen, det skal mer til enn en spasertur med Fruen for å kunne smykke kroppen med slike muskler".


SPA & ANSIKT

Fuktighetsbehandling av ansikt med Eminence Organics
Økologisk hudpleie satt sammen for din hudtype. Huden rensens, etterfulgt av en tilpasset peeling og maske. Behandling gir deg den friske looken som alle kan trenge nå som høsten er her.
40 min. Kr. 690,-

Fuktighetsbehandling av ansikt med skulder & nakke massasje
Her får du også en skulder og nakke massasje i tillegg til ansiktsbehandlingen. Massasje gir økt sirkulasjon til hode og tar bort spenninger som kan sette sine spor i ansiktet. 
60 min. Kr. 800,-

Add on:
Øye add on:

Få en ekstra boost til øynene med Eminence wild plum.
120kr

Leppe add on:
Få en ekstra boost til øynene med Eminence wild plum.
120kr

Salt peeling
Denne peelingen er virkelig god for huden din. Salter blandet med eteriske oljer masseres inn på hele kroppen for å effektivt fjerne tørr hud og tilføre fuktighet.
20 min. Kr. 470,-

 

PAKKELØSNINGER

"Så god som ny!"
Kroppen masseres med en saltpeeling & deretter pakkes inn i en rensende algemaske som virker oppstrammende og gjør huden glatt. Inkluderer også en herlig ansikt og hodebunnmassasje!
50 min. Kr. 900,-

"Full pakke!"
Innvilg deg selv en peeling for å fjerne tørr & gusten hud, for deretter å få en god velværemassasje av stramme & slitne muskler.
60 min. Kr. 850,-

"Créme De La Créme!"
Huden blir så god som ny når den masseres med vår effektive peeling for å fjerne død hud. Så kan du nyte en svært behagelig massasje av hele kroppen etterfulgt av vår flotte fuktighetsmaske. Selvfølgelig vil du også få en velfortjent ansikt & hodebunnmassasje når du ligger innpakket med kroppsmaske.
75 min. Kr. 1340,-

"Fortryllende flott!"
Først en herlig peeling på ryggen, etterfulgt av massasje av rygg, nakke, skuldre, armer & hender. Som kronen på verket avslutter vi med en fuktighetsbehanlding av ansiktet!
75 min. Kr. 1340,-

Spa dronningen!
Vi sørger for at du behandles fra topp til tå, med ansiktsbehandling, kroppsinnpakning og aromamassasje. Hva er vel bedre enn dette?!. Dette er den totale spa pakken.
3 timer kr. 2600,-


LUKSERIØSE FØTTER


"Pedikyr ekspress!"
Her er det kun fokus på den harde huden på føttene. Anbefales som en oppfølgingstime, eller for deg som rett & slett bare vil ha hjelp med det aller nødvendigste.
25 min. Kr. 390,-

"Pene føtter!"
Denne behandlingen passer alle, og gir deg silkemyke føtter. Vi gjør det som trengs for at du skal få fine føtter & negler!
50 min. Kr. 700,-

"Pedikyr De Lux!"
Dine undersåtter fortjener det beste! Derfor har vi en pedikyrbehandling som også gir masse tid til ekstra god massasje acv føtter & legger med deilig fuktoghetsgivende massasjekrem som er god for huden din.
70 min. Kr. 980,


SILKEHENDER

Manikyr 40 min kr 690,-

Rengjøring, klipp, fil og polering av negler, stell av neglebånd, håndmassasje med nærende håndkrem som virker avslappende og mykgjørende. Så får du en parafinvoks behandling som gjør hendene silkemyke. Behandlingen kan avsluttes med polering av neglene.

Mini Manikyr 25 min kr 370,-

Klipp, fil og rens av negler, stell av neglebånd, mykgjørende håndkrem og neglebåndsolje. Behandlingen kan avsluttes med polering av neglene.

Parafinvoksbehandling kr 250,-

Parafinvoks avgir vitaminrike ingredienser som beskytter å gjør huden silkemyk. Den varme voksen øker blodsirkulasjonen og virker velgjørende i de berørte kroppsdeler. Den har en suveren effekt på ledd, leddbånd og sener og øker smidigheten samt balanserer hudens fuktighet. Behandlingen utføres ved å smøre hender eller føtter godt med fuktighetslotion og dyppe dem i varm parafinvoks. Deretter pakkes de i plast og frottévotter for å isolere og beholde varmen maksimalt.


 

Foto: June Witzøe

"Hva behager, fru Andersen?
-De VET at det ikke er lov å røke i badet, Gregersen!"

 


HÅRFJERNING

Rygg: kr. 470,-
Legger: kr. 400,-
Lår: kr. 400,-
Legger & lår: kr. 780,-
Hake/overleppe pr. stk. kr. 175,-
Armhule: kr. 300,-
Bikinilinje: kr. 360,-

FORMING OG FARGING 

Forming av bryn: kr. 260,-
Farging av bryn: kr. 200,-
Farging av vipper: kr. 310,-
Farging av vipper og bryn: kr. 490,-
Farging og forming av bryn: kr. 400,-

 

Foto: June Witzøe

 

" Har De sett slik uanstendig oppførsel Fru Gundersen!"