NYHET! Pandora lysbehandling

PandoraStar lysbehandling

Kom og ta et forfriskende lysbad med PandoraStar. Behandlingen stimulerer ulike hjerneområder ved å sende hvitt lys gjennom netthinnen til epifysen (pinealkjertelen). Dette skaper en altomfattende visuell opplevelse som er unik for hver enkelt person. Gjennom lukkede øyelokk opplever du kaleidoskopiske mønstre og farger mens lysfrekvenser setter i gang gunstig hjernebølgeaktivitet. Denne hjernebølgeaktiviteten stimulerer sentralnervesystemet og dype tilstander av hvile kan oppleves.


Hva betyr hjernebølger for meg?

Hjernebølgene våre er sentrale for vår daglige opplevelse av verden. Når de er i balanse opplever vi enkelhet, velvære og ro. Når de er ute av balanse vil det oppstå problemer i vår emosjonelle og nevrofysiologiske helse. Forskning har har identifisert at ulike hjernebølgemønstre korresponderer tydelig med bestemte følelsesmessige og nevrologiske lidelser. Overstimulering av visse hjerneområder forbindes med bl. a. angst, søvnproblemer, mareritt, ukontrollert impulsivitet, sinne/aggresjon og kroniske nervesmerter. Understimulering korresponderer med depresjon, manglende oppmerksomhet, kronisk smerte og insomnia. Kombinasjoner av over- og understimulering er vanlig.


Hjernebølgelæring

Normal våken bevissthet består for det meste av betabølger (mellom 13-36Hz) som forbindes med rask aktivitet, problemløsning, dømmekraft, beslutningstagning og annen fokusert mental aktivitet i normal våken tilstand. Betabølger er viktige og nyttige, men ikke effektive som grunntilstand da kontinuerlig høyfrekvent prosessering krever enorme mengder energi.PandoraStar stimulerer midlertidige EEG-frekvenser som vanligvis kun oppstår i hjernen etter flere års meditasjonspraksis. Den gir en svært effektiv tilgang til frekvenser fra 1 HZ to 200 HZ som ofte er utilgjengelige for oss. PandoraStar veileder hjernen inn i Alfa, Delta, Gamma og Thetafrekvenser som forbindes med dyp hvile, regenerering, hukommelse, meditasjon, læring, ro, klarhet og effektiv integrering og mestring av følelser.
Kjemiske substanser som medisiner og narkotika er de vanligste metodene for å endre hjernefunksjon. Tradisjonelle østlige metoder som yoga, meditasjon etc. trener hjernebølgene til balanse. Brainwave entrainment (hjernebølgelæring) er en enkel og rimelig måte å endre hjernebølgene midlertidig. Repeterende behandlinger gir mer langvarig effekt.Resultater

Hjernen er som en muskel, den blir sterkere med trening og med regelmessighet kan du oppnå nye høyder. 

Vi tilbyr utallige programmer som gir tilgang til ulike frekvenser forbundet med blant annet flow, lykke, kreativitet, dyp søvn, økt seksuell lyst osv. Behandlingene tar alt fra 15 - 40 minutter.

Hjernebølgelæring har et bredt spekter av resultater. Dette er ikke en medisinsk behandling, men brukere av PandoraStar rapporterer


Avslapping
Velvære
Stressmestring
Reduksjon av angst og depresjon
Dyp meditasjon
Bedre søvn
Større læringskapasitet
Kognitiv forbedring
Økt kreativitet


Dette sier noen av kundene våre:


“Etter mange år med alvorlig sykdom var selvbildet og selvtilliten på bunn. Mot egen vilje så jeg meg nødt til å ta anti depressive for å ikke gråte 7-8 ganger i uken. Et par behandlinger med lysterapi hos Vestkantbadet Spa fikk jeg selvbildet og humøret tilbake. I samråd med legen min sluttet jeg med medisineringen og etter ca 10 behandlinger er jeg nå klarere i hodet og lykkeligere enn jeg har vært noen gang.” Patrick, 35, Oslo“En uvanlig kombinasjon av intenst og avslappende” Lucia, 22, Oslo"As a meditator myself can I recommend the PandoraStar as a tool to expand and complement the conventional meditation practices. I had a wonderful experience that made me relaxed, connected and happy. I will do it again for sure!"“Dette er en fantastisk opplevelse. Synssansen bader i vakre fargerike mønstre mens jeg opplever dyp avslapning kombinert med klar fokus. Etter et par behandlinger på rad opplever jeg en kraftig reduksjon i mental støy og en deilig tilfreds følelse uavhengig av livets oppturer og motganger.”