Om oss

Alle trenger vi et sted der vi kan søke tilflukt fra hverdagens mas og kjas. I følge våre trofaste kunder leverer vi kvalitet og god service. Vi er nok et ganske så ujålete spa, der alle kan føle seg litt ”hjemme”. Du kan komme alene eller med venner. Leie lokalene og ha sammenkomster. Hva med å overraske din kjære med en behandling. Gi bort gavekort hos din favoritt terapeut gaven som sier "jeg bryr meg om deg". Vi vet hva som skal til så du får en herlig dag hos oss.

Har du ikke prøvd romerbad før sier du? Ja da er det jammen meg på tide. Først utfordrer du deg til å sitte lenge nok i vår tørrbadstue som ligger på rundt 85 grader. Når du kjenner du har fått nok er det bare å komme seg opp i kaldkulpen vår. Den holder ca 13 grader...og det er KALDT! Men så absolutt verdt det. Og den følelsen du får når du setter deg inn i badstuen igjen er ubeskrivelig god. Dette veksler du på som du vil etter smak og behag! I tillegg til å være en forfriskende opplevelse setter det hele også fart på blodomløpet. Du svetter ut slaggstoffer og preparerer musklene for behandling!!!

La deg friste når du ser på behandlingsmenyen vår; vi har både problemløsende behandlinger og avslappende velværebehandlinger. Det finnes noe for alle og enhver.

Velkommen til vår funkis-perle med historisk sus og dus!

 

Foto: June Witzøe