Radiofrekvens (RF) Behandling

Hudoppstrammning

Kosmetisk radiofrekvens behandling kan strammer opp huden, redusere rynker og slapphet i huden, strekkmerker og cellulitter. Dette er et godt alternativ til for eksempel laser mot rynker eller andre inngrep slik som ansiktsløft.

Hele ansiktet 1000:-
Hals 500:-
Ansikte och hals 1200:-
Hake  450:-
Øye og munn contour 450:-
Kropp pris per område 800:-Hva er radiofrekvens behandling?

Radiofrekvens behandling bruker radiofrekvente bølger til å stimulere hovedsakelig den midtre delen av huden. Behandlingen hjelper til å stimulere hudens produksjon av kollagen og elastin. Kollagen og elastin gjør vevet i huden din strammere og mer elastisk. 

Den endelige effekten ser man først etter noen måneder når kollagen mengden i huden har økt, men man kan oppleve strammere og friskere hud allerede etter første behandlingen. 

For å stimulere huden til å øke omsetning av fettcellene kan man også stille inn radiofrekvens bølgene til å behandle de dypere lagene av huden. 

Energien fra de radiofrekvente bølgene øker temperaturen i fettvevet. Dette øker metabolismen i fettvevet og kan redusere fettansamlinger.

Fraksjonert radiofrekvens behandling benyttes ved skin resurfacing. Her sendes radiofrekvens bølgene i mange små såkalte fraksjoner og stimulerer bare små området av huden av gangen. 

Behandlingsområder

De vanligste områdene å stimulere er pannen, under øynene, halsen, kinnbeina og midtre del av ansikten. Behandlingen brukes for det meste til å stimulere områder med lett til moderat slapphet og rynker i huden, men kan også benyttes til å redusere cellulitter og strekkmerker og til å redusere omfanget av pigmentflekker. Radiofrekvens stimulering gir en strammere og mer ungdommelig hud.

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

Antall behandlinger som trengs vil variere avhengig av hvilke resultat man ønsker å oppnå og hva som skal behandles, men vi anbefaler vanligvis 6-12 behandlinger med 1-4 ukers mellomrom mellom hver behandling for best resultat.

Finnes det noen bivirkninger?

Kosmetisk radiofrekvensbehandling er en mild behandlingsform med få bivirkninger og kort tilhelingstid. Noen kan oppleve hevelse, rødhet eller små blemmer på det behandlede området de første par dagene og inntil et par uker etter behandlingen. 

Kontraindikasjoner til RF:

 

Hjertesykdommer

Blodsykdomme

Pacemaker

Metaller i kroppen
Graviditet
Infeksjoner
Epilepsi
Diabetes
Unormal blodtrykk verdi.
Botox
Fyllere


Før/etter behandling:

- Ikke gjør ansiktpeeling dagen før/etter behandlingen
- Noen kan få en rødhet på tidspunktet for behandling, som vanligvis gir med seg etter noen timer
- Unngå sterk sol samme dag og dagen etter timen. Vi anbefalt å bruke en hudkrem med solfaktor.