PandoraStar lysbehandling

PandoraStar lysbehandling

Skaper en altomfattende visuell opplevelse som er unik for hver enkelt person. Gjennom lukkede øyelokk opplever du kaleidoskopiske mønstre og farger mens lysfrekvenser setter i gang gunstig hjernebølgeaktivitet. Denne hjernebølgeaktiviteten stimulerer sentralnervesystemet og dype tilstander av hvile kan oppleves.

Pris:
- 25 min 350 kr 

- 55 min 700kr 

 

Hva betyr hjernebølger for meg?

Hjernebølgene våre er sentrale for vår daglige opplevelse av verden. Når de er i balanse opplever vi enkelhet, velvære og ro. Når de er ute av balanse vil det oppstå problemer i vår emosjonelle og nevrofysiologiske helse. Forskning har har identifisert at ulike hjernebølgemønstre korresponderer tydelig med bestemte følelsesmessige og nevrologiske lidelser. Overstimulering av visse hjerneområder forbindes med bl. a. angst, søvnproblemer, mareritt, ukontrollert impulsivitet, sinne/aggresjon og kroniske nervesmerter. Understimulering korresponderer med depresjon, manglende oppmerksomhet, kronisk smerte og insomnia. Kombinasjoner av over- og understimulering er vanlig.

 

Hjernebølgelæring

Normal våken bevissthet består for det meste av betabølger (mellom 13-36Hz) som forbindes med rask aktivitet, problemløsning, dømmekraft, beslutningstagning og annen fokusert mental aktivitet i normal våken tilstand. Betabølger er viktige og nyttige, men ikke effektive som grunntilstand da kontinuerlig høyfrekvent prosessering krever enorme mengder energi.

 

PandoraStar stimulerer midlertidige EEG-frekvenser som vanligvis kun oppstår i hjernen etter flere års meditasjonspraksis. Den gir en svært effektiv tilgang til frekvenser fra 1 HZ to 200 HZ som ofte er utilgjengelige for oss. PandoraStar veileder hjernen inn i Alfa, Delta, Gamma og Thetafrekvenser som forbindes med dyp hvile, regenerering, hukommelse, meditasjon, læring, ro, klarhet og effektiv integrering og mestring av følelser.


Forskningen på lysbehandling og hjernebølger er veldig populært å det blir stadig gjort nye fremskrift. Her er et spennende prosjekt av effekten av 40HZ stimmulering av hjernen. 

 Kjemiske substanser som medisiner og narkotika er de vanligste metodene for å endre hjernefunksjon. Tradisjonelle østlige metoder som yoga, meditasjon etc. trener hjernebølgene til å komme i balanse. Brainwave entrainment (hjernebølgelæring) er en enkel og rimelig måte å endre øke og trene vår mentale kraft. 

 

Resultater

Vi tilbyr utallige programmer som gir tilgang til ulike frekvenser forbundet med blant annet flow, lykke, kreativitet, dyp søvn, økt seksuell lyst osv. Behandlingene tar alt fra 15 - 40 minutter.

Hjernebølgelæring har et bredt spekter av resultater. Dette er ikke en medisinsk behandling, men brukere av PandoraStar rapporterer

 

  • Avslapping
  • Velvære
  • Stressmestring
  • Reduksjon av angst og depresjon
  • Dyp meditasjon
  • Bedre søvn
  • Større læringskapasitet
  • Kognitiv forbedring
  • Økt kreativitet

 

Dette sier noen av kundene våre:

"Etter flere måneder med alvorlig søvnproblemer fikk jeg av min fastlege et antidepressivt medikament med fare for alvorlige bivirkninger. Jeg nektet og ville heller prøven en kombinasjon av Pandora-lys-behandling og badstue, som jeg fikk anbefalt fra en venn. Etter 10 behandlinger sover jeg nå mye bedre og tenker å fortsette med 1 til 2 behandlinger i uken. Jeg må også berømme personalet som alltid har var svært vennlige og kunnskapsrike. En artig bivirkning (av badstuen?) var klarere tanker og bedre hukommelse, som muligens skyldtes avgiftningen av mange toksiner vi kommer i daglig kontakt med."
Heiko, 67, Pensjonert lege, Oslo


"Pandora Star" bare MÅ prøves. Etter en kort stund med hvile til vakre farger og mønstre opplevde jeg større ro, klarhet og en ny energi. Anbefales varmt.
- Peter Svenning, Forfatter og coach, RisørEt par behandlinger med lysterapi hos Vestkantbadet Spa fikk jeg selvbildet og humøret tilbake. Etter ca 10 behandlinger er jeg nå klarere i hodet og lykkeligere enn jeg har vært noen gang.” Patrick, 35, Oslo

 

“En uvanlig kombinasjon av intenst og avslappende” Lucia, 22, Oslo

 

"As a meditator myself can I recommend the PandoraStar as a tool to expand and complement the conventional meditation practices. I had a wonderful experience that made me relaxed, connected and happy. I will do it again for sure!"

 

“Dette er en fantastisk opplevelse. Synssansen bader i vakre fargerike mønstre mens jeg opplever dyp avslapning kombinert med klar fokus. Etter et par behandlinger på rad opplever jeg en kraftig reduksjon i mental støy og en deilig tilfreds følelse uavhengig av livets oppturer og motganger.”